Nikon în România 2.0

SKIN a marcat aniversarea a doi ani de prezenţă oficială a Nikon în România printr-un eveniment desfăşurat pe 28 august.

În deschidere s-au adresat invitaţilor Excelenţa Sa domnul Yoshihiro Katayama, ambasadorul interimar al Japoniei, urmat de domnul Toru Iwaoka, preşedintele Nikon Europe BV.

Domnul Camil Perian, Director General SKIN, a menţionat printre planurile de viitor sprijinirea dezvoltării comunităţii fotografice prin organizarea de cursuri şi workshop-uri în tradiţia Nikon School,adresate atât fotografilor amatori cât şi profesioniştilor.

Prezentările noilor aparate Nikon D3000 şi D300s, a noii serii de aparate compact şi a obiectivului Nikon 18-200 VR II au fost făcute de Vali Bărbulescu, intercalate cu scenete pe teme fotografice.

La eveniment a fost prezentă şi înotătoarea Camelia Potec, al cărei cel mai recent succes este medalia de bronz în proba de 1500m la Campionatul mondial de la Roma, printre sponsorii căruia s-a numărat şi Nikon.

Printre invitaţi s-au aflat atât reprezentanţi ai firmelor distribuitoare de aparatură fotografică cât şi mulţi fotografi profesionişti. Participanţii au avut posibilitatea să testeze noile aparate Nikon în condiţii de studio, beneficiind de imprimante Epson pentru printarea fotografiilor realizate. Seara s-a încheiat cu un mini-recital Andra, foarte apreciat de către invitaţi.

Related Posts:

Leave a Reply