Liquid Image Camera Mask

Ochelarii subacvatici Liquid Image Camera Mask permit fotografierea şi filmarea sub apă, până la o adâncime de 5m, fără a avea mâinile ocupate. Dintre utilizările cele mai tentante sunt realizarea de fotografii şi clipuri video cu personaje în piscină, sau la mare, atât în imersiune cât şi imediat deasupra apei.

Pe lângă scufundări, pot fi utilizaţi cu succes în condiţii grele, în timpul furtunilor şi ploilor abundente, zăpadă, în medii cu mult praf, sau oriunde un aparat normal ar putea fi afectat de mediul exterior.

Senzorul CMOS de 5 megapixeli realizează fotografii cu o rezoluţie de 2591×1944 şi filme în format 640×480 la 20 cadre pe secundă. Comutarea se face cu un buton dedicat, confirmată de culoarea unui LED vizibil în timpul scufundărilor, albastră pentru modul foto şi roşie pentru video.

Încadrarea imaginilor se face folosind cruciuliţa marcată pe geamul ochelarilor. Există un mic ecran LCD deasupra ramei, cu care se poate verifica memoria rămasă înainte de intrarea în imersiune. Alimentarea este cu două baterii sau acumulatori tip AAA, iar stocarea se face pe carduri microSD sau în memoria internă de 16MB.

Caracteristici:
SENZOR: 5MP CMOS, 2560x1920pixeli
OBIECTIV: 8,5mm f/2.8
CÂMP DE CLARITATE: de la 0,5m la infinit
MEMORIE: 16MB internă, Card Micro SD până la 2GB
VIDEO: VGA la 20 cadre pe secundă, fără sunet
FORMAT FIŞIERE: foto – jpeg, video – AVI
INTERFAŢĂ PC: USB
ALIMENTARE: 2x AAA
INFORMAŢII: www.f64.ro

Related Posts:

  • No Related Posts

Leave a Reply