Lansare Olympus E-P1

La exact o lună de la anunţul oficial al modelului E-P1, MGT Educational, distribuitorul oficial Olympus în România, împreună cu F64, au organizat lansarea acestui aparat, România fiind printre primele ţări europene care au avut aparatul pe piaţă.

Evenimentul a fost deschis de către doamna Elena Bostan, marketing manager Olympus, iar prezentarea aparatului, obiectivelor şi accesoriilor a fost făcută de dl. Sorin Voicu, specialistul Olympus din cadrul F64 Studio.

Alături de ei, a răspuns la întrebările participanţilor şi dl. Ioan Crăciunescu, sales manager Olympus.

Au fost disponibile pentru testare două aparate Olympus E-P1, zoom-ul 14-42/3,5-5,6 şi obiectivul 17/2,8 cu vizorul dedicat, alături de adaptorul care permite montarea pe E-P1 a tuturor obiectivelor standard 4/3.

În asistenţă i-am remarcat pe fotografii Dinu Lazăr, Cosmin Bumbuţ şi Francisc Vaida, care au testat cu interes aparatul, încercând să-i determine posibilităţile de utilizare profesională pentru eventuala integrare în arsenalele fotografice proprii.

Chiar în timpul prezentării, aparatul fiind deja în stoc în magazinul F64, a fost vândut primul kit Olympus E-P1 cu zoom 14-42.

Related Posts:

Leave a Reply