GoPro Helmet Hero

Aparatele foto/video GoPro Hero sunt destinate amatorilor de senzaţii tari şi practicanţilor sporturilor extreme. Există două aparate identice, care diferă doar prin obiectivul oferit, un fish-eye de 170° pentru Hero Wide şi unul normal de 54° la modelul Hero 5.

Compatibile cu multiple sisteme de prindere, aparatele pot fi ataşate pe cască, la piept, pe caroseria, bordul sau geamul maşinii, pe cadrul sau ghidonul bicicletei sau motocicletei. Astfel se pot realiza imagini spectaculoase, din unghiuri imposibil de obţinut cu aparate convenţionale, în timpul activităţilor sportive, de la motociclism şi curse auto la paraşutism, ski, arte marţiale, scufundări.

Aparatul poate fi îndreptat fie către posesor, fie în direcţia privirii sale pentru a reda senzaţiile din timpul desfăşurării acţiunii.

Aparatele oferă fotografii de 2592×1944 pixeli şi video cu sunet la 30 cadre pe secundă, 512×384 pixeli, expunere şi balans de alb automate, într-o carcasă subacvatică compactă, rezistentă până la 30m adâncime.

Moduri de lucru: video, standard foto, foto la fiecare 2 sau 5 secunde, foto în rafală 3fps, temporizare 10 secunde.

Caracteristici:
SENZOR: CMOS 5 megapixeli
OBIECTIV: lentile de sticlă, diafragma f/2.8
MEMORIE: 16 MB intern, până la 4 GB cu card SD
ÎNREGISTRARE: 56min (sau 1950 poze) cu card 2GB
ALIMENTARE: 2xAAA, ~2,5 ore autonomie
CONECTIVITATE: USB, TV-out
PROTECŢIE: rezistenţă la apă şi şocuri, scufundare până la 30m
GREUTATE: 139g
DIMENSIUNI: 4,45 x 5,84 x 3,18cm
INFORMAŢII: www.f64.ro

Related Posts:

  • No Related Posts

Leave a Reply