FotoClass 7

Acest număr al revistei FotoClass cuprinde review-uri ale unor aparate extrem de tentante, chiar dacă nu fac parte din categoria DSLR-urilor: Fujifilm X 100 testat de Vlad Eftenie, Nikon 1 V1 şi Olympus E-P3.

În continuare ne ocupăm de obiectivele fixe luminoase. Dintre acestea am selectat 21 dintre cele mai cunoscute opţiuni cu focale între 24 şi 135mm, de la accesibilele variante 50/1.8 la performantele 85/1.4.

Dosarul ediţiei este despre expunere, de la modurile de măsurare la timp de expunere, diafragmă, sensibilitate, conţinând şi idei practice pentru expunerea corectă la fotografierea de portrete, peisaje, sport, interioare.

Ghidul foto prezintă modurile principale de lucru şi procedurile de setare pentru blitz-urile dedicate, la care se adaugă o colecţie de accesorii destinate acestora, în principal pentru modificarea calităţii luminii.

Rubrica Making of este bazată pe un Fashion shooting la D-Studio cu Dragoş Borcănea, care ne prezintă soluţii de iluminare cu blitz-uri de studio Elinchrom.

Breviarul vă pregăteşte pentru experienţa unui shopping la noul magazin F64 prezentând o serie de imagini în care am surprins doi clienţi care îşi fac cumpărăturile de Crăciun, apoi trece în revistă o serie de dispozitive de declanşare a aparatului prin telecomandă, de la cablu la kit-ul radio şi câteva sfaturi despre întreţinerea şi încărcarea corectă a acumulatorilor.

La realizarea acestei ediţii au colaborat:

Dragoş Borcănea, Vlad Eftenie, Octavian Manolescu, Cristian Simionescu, Cristian Uba.

Revista Foto Class este un proiect media realizat de F64Studio ©2010 – Toate drepturile rezervate.

Related Posts:

Leave a Reply