FotoClass 6

Acest număr al revistei FotoClass cuprinde o serie de review-uri ale celor mai interesante aparate apărute în ultimul timp: Canon 60D testat de Alex Şerban, Nikon D7000, Canon G12 de Rafi Gheorghiţă, Sony A55 de Cristian Simionescu.

Prezentarea diverselor categorii de obiective a ajuns la zoom-urile tele din care am selecţionat 16 dintre cele mai interesante opţiuni, în toate palierele de preţ şi capabilităţi.

Dosarul ediţiei este despre sistemul Lensbaby care permite obţinerea unei mari varietăţi de efecte creative şi care s-a lărgit recent cu câteva opţiuni interesante atât pentru fotografie cât şi pentru video. Sunt trecute în revistă toate obiectivele şi blocurile optice disponibile deoarece majoritatea acestora sunt interschimbabile.

Ghidul foto prezintă tehnica macrofotografiei cu inele de extensie care permit obţinerea de rapoarte de mărire supraunitare folosind un simplu obiectiv 50/1.8. AF.

Fine tuning cu Spyder LENSCAL ne asigură că vom obţine întotdeauna maximum de performanţă de la obiectivele noastre.

Breviarul explică: de ce fotografia nocturnă de bună calitate cu aparate compact este la îndemână dacă respectăm câteva reguli simple; utilizarea filtrelor de polarizare, de la peisaj şi arhitectură la interioare şi fotografie de produse; rezolvarea tuturor calculelor legate de profunzime folosind un simplu calculator mecanic, ExpoAperture II.

Portofoliul acestui număr este semnat de fotojurnalistul Andrei Pungovschi.

La realizarea acestei ediţii au colaborat:

Rafi Gheorghiţă, Octavian Manolescu, Bogdan Marcu, Andrei Pungovschi, Cristian Simionescu, Alex Şerban

Revista Foto Class este un proiect media realizat de F64Studio ©2010 – Toate drepturile rezervate.

Related Posts:

Leave a Reply