FotoClass 5

Acest număr al revistei FotoClass cuprinde o serie de review-uri de aparate din care amintim Canon 1D IV realizat de Bogdan Tronac, Sony A450 de Sorin Voicu, Nikon P100 de Dan Pop.

Formatul micro 4/3 dispune deja de un aparat abordabil dar cu caracteristici avansate Olympus E-PL1, iar Nikon a lansat recent un compact performant pentru fotografii pretenţioşi, P7000.

FotoClass 5 se găseşte la www.F64.ro

Din categoriile de obiective ne-am oprit asupra zoom-urilor superangulare, din care am ales 12 dintre cele mai interesante modele, atât ”originale” cât şi din oferta fabricanţilor independenţi. Sunt prezentate atât tehnicile de exploatare cât mai eficientă a calităţilor speciale ale obiective cât şi capcanele care trebuie evitate în utilizarea lor.

Dosarul ediţiei este dedicat fotografiei cu flash-uri dedicate şi prezintă tehnicile şi echipamentul necesar pentru fotografierea cu un flash şi cu lumini multiple în diverse situaţii, de la portrete la produse şi evenimente.

Ghidul foto prezintă cardurile de memorie şi dispozitivele mobile pentru descărcarea în teren a imaginilor digitale.

Fotografia de portret în studio este ilustrată de Simion Buia cu imagini dintr-un workshop complet care a tratat, spre mulţumirea participanţilor, de la relaţia cu modelul până la tehnicile de iluminare.

Notele de călătorie sunt semnate de Răzvan Savaliuc care a făcut fotografie subacvatică cu un Canon G10, şi Mugur Mihăiţă care ne descrie un interesant periplu european, realizat folosind exclusiv trenurile.

La realizarea acestei ediţii au colaborat:
Simion Buia, Mugur Mihăiţă, Dan Pop, Răzvan Savaliuc, Bogdan Tronac, Sorin Voicu

Revista Foto Class este un proiect media realizat de F64Studio ©2010 – Toate drepturile rezervate.

ISSN 2068 – 8598

Related Posts:

One Response to “FotoClass 5”

  1. soare says:

    Buna ziua,
    As dori sa stiu de unde se poate cumpara revista “FotoClass”???

    Multumesc!

Leave a Reply