FotoClass 3

Primul număr FotoClass din 2010 vă oferă prezentări ale celor mai interesante DSLR-uri apărute în ultimele luni: Canon 7D, Nikon D3s, Sony A850, alături de noul reprezentant al formatului micro 4/3 Panasonic GF-1 și aparatele compact Canon G11 și S90.

Dintre obiective ne-am oprit asupra soluțiilor pentru macrofotografie, prezentând 10 variante compatibile cu principalele monturi DSLR, și asupra teleobiectivelor catadioptrice, recomandate doritorilor de focale mari la prețuri atractive.

Tot în zona tehnicii se încadrează și materialul despre alegerea și utilizarea trepiedelor, unde sunt prezentate 37 de modele din toate categoriile.

Dosarul ediţiei cuprinde pregătirile specifice pentru fotografia de iarnă și precauțiile necesare pentru o experiență fotografică de succes la temperaturi negative, cu materiale separate pentru fotografia hibernală de peisaj, sporturi de iarnă și portrete.

Pentru pasionaţii fotografiei cu aparate rangefinder prezentăm aparatul Zeiss Ikon și seria de obiective Zeiss ZM, în timp ce utilizatorii DSLR-urilor își pot alege obiective din seriile Zeiss ZF, ZE, ZK, ZS.

În rubrica “Making of” îl veți putea vedea pe Cosmin Gogu fotografiind portrete în studio, iar Notele de călătorie îi aparțin lui Brad Florescu, cu imagini din Indonezia.

La realizarea acestei ediţii au colaborat:

Florin Andreescu, Iulian Cozma, Costas Dumitrescu, Brad Florescu, Rafi Gheorghiță, Cosmin Gogu,
Andy Huidan, Doru Panaitescu, Bogdan Zop.

Coordonator: Radu Grozescu

Revista Foto Class este un proiect media realizat de F64Studio ©2010 – Toate drepturile rezervate.

Related Posts:

Leave a Reply