FotoClass 2

Dedicat fotografiei de călătorie, numărul 2 al revistei Foto Class vă oferă, pe lângă prezentări ale noilor DSLR-uri cu filmare Canon 500D şi Nikon D5000, obiective superzoom, un articol despre Olympus E-P1, iar în zona bridge şi compact Canon SX-1, Nikon P90 şi Samsung WB500.

Pentru amatorii de imagini extreme sunt prezentate camerele foto-video GoPro Hero şi ochelarii de scufundare Liquid Image.

Dosarul ediţiei cuprinde idei pentru portrete şi peisaje, un articol despre fotografia de stradă şi argumente pentru utilizarea în călătorii a unui aparat compact, sau a unui DSLR.

Ghidul de fotografie panoramică este completat de modul de alcătuire a truselor pentru aparate compact, bridge şi DSLR, cu o descriere a accesoriilor necesare pentru o deplasare fotografică de succes.

Pentru pasionaţii fotografiei pe film există articole despre aparatele şi obiectivele Voigtländer şi un ghid de developare a filmelor alb-negru. În ton cu tema centrală a revistei, rubrica Portofoliu prezintă un set de fotografii din Cuba.

La realizarea acestei ediţii au colaborat:

Simona Bucurei, Andrei Dudescu, Costas Dumitrescu, Andrei Iliescu, Dinu Lazăr, Cătălin Licăreţ, Andrei Iliescu, Bogdan Marcu, Dan Pop, Răzvan Savaliuc, Cristian Uba.

Coordonator: Radu Grozescu

Revista Foto Class este un proiect media realizat de F64Studio ©2009 – Toate drepturile rezervate.

Related Posts:

Leave a Reply