FotoClass 1

FotoClass este o revistă menită a răspunde intereselor pasionaţilor de fotografie de toate nivelurile, de la utilizatorii de aparate compact la cei care preferă trusele DSLR, atât prin articole de prezentare a echipamentelor foto, cât mai ales prin descrierea tehnicilor fotografice aplicabile în situaţiile cele mai des întâlnite.

În primul număr al revistei veţi găsi prezentări de aparate DSLR: Canon 50D, Nikon D300, Olympus E-30, aparatul din clasa compact Canon G10, un material despre alegerea obiectivelor.

Dosarul ediţiei prezintă posibilităţile de iluminare în locaţie cu flash-uri de reportaj şi o serie de accesorii dedicate acestora, iar în rubrica Ghid practic este prezentată fotografia nocturnă urmată de un amplu material dedicat metodelor de curăţare a senzorului la aparatele DSLR.

Cuprinsul este completat de o prezentare a unei şedinţe foto cu Nikon D3x şi de un set de fotografii realizate în Madagascar.

Revista are şi o prezenţă online prin situl www.FotoClass.ro, unde veţi găsi şi o secţiune în care vom răspunde întrebărilor dumneavoastră privind orice temă legată de fotografie.

Aşteptăm idei şi sugestii despre subiectele care vă interesează şi vă oferim posibilitatea de a deveni colaboratori ai revistei, prin trimiterea de informaţii şi articole însoţite de fotografii.

La realizarea acestei ediţii au colaborat:
Dinu Lazăr, Theodor Bunica, Adrian Câtu, Rafi Gheorghiţă, Răzvan Savaliuc, Dan Pop, Sorin Voicu.

Coordonator: Radu Grozescu

Revista Foto Class este un proiect media realizat de www.F64.ro ©2009 – Toate drepturile rezervate.

Related Posts:

Leave a Reply