Vă mulţumim tuturor pentru participare şi pentru implicarea în concursul Inside F64 organizat odată cu deschiderea noului nostru magazin, cel mai mare din sud-estul Europei!

Noi, echipa F64, am organizat acest concurs doar cu scopul de a mediatiza deschiderea noului magazin şi am rămas surprinşi să vedem cât de multe imagini creative aţi imortalizat pe baza unui subiect considerat de noi unul obişnuit.

Suntem impresionaţi de imaginaţia dvs. şi de scenariile create în jurul conceptului F64. Pentru că ne-aţi încântat cu idei creative, pentru că apreciem eforturile dumneavoastră, am decis să mai acordăm 10 premii speciale:

Aici puteţi vedea articolul original, apărut în revista FotoClass:
Click pe imagine pentru mărire

Premianţii care au dat dovadă de creativitate în imaginile lor au primit câte un aparat Canon SX 210 IS!

Lista celor care au adus zâmbete şi bucurie echipei F64:

 • Marius Siminiceanu – Small Giant F64
 • Ion-Alexandru Buca – Casă nouă
 • Cătălin Zestran – Evoluţia F64
 • Şerban Patriciu – Viitoare clientă
 • Horia Stan – Echipa f64 nu a putut riposta!
 • Genţiana Trancă – Veni, Vidi, Victis …
 • Daniela Nistor – Picnic
 • Marius Dumbrăveanu – Camera stalker
 • Andreea Dîrzu – I heart F64
 • Vladimir Ceptureanu – Minions

Câştigătorii concursului care au reuşit să obţină cele mai multe like-uri pe Facebook:

 • Locul I: Bogdan Ştefan Mitrică – camera foto Canon 5D Mk II
 • Locul II: Christian Nasulea – camera foto Nikon D3100
 • Locul III: Bogdan Florea – camera foto Fuji HS20

…şi cuvintele clienţilor:

M-am născut pe vremea când, dacă nu aveai ceva în casă, nici nu aveai de unde să faci rost de acel lucru. Aveai ouă, făceai omletă. Nu aveai film color pentru aparat, nici nu aveai de unde să iei unul. Îmi aduc aminte că la un moment dat, când eram prin generală, au băgat filme ORWO alb-negru la magazinul foto de pe Smârdan. O zi întreagă m-am zbătut să fac rost de bani să iau filme. Şi până la urmă am luat un bax întreg. Nu mai ştiu câte erau, probabil 12, dar mi se părea că am o avere.

Celor mai tineri li se pare normal să bage mâna în buzunar şi să scoată banii sau cardul, iar apoi să îşi cumpere ce au nevoie. Dar nu a fost mereu aşa. Acum, poate, singura problemă e banul, dar înainte nu erau nici bani, nici marfă. De aceea mă aştept ca nu toţi să înţeleagă cum văd eu lumea ce mă aşteaptă dincolo de pragul magazinului F64.

Să ai în faţă această “peşteră a lui Ali Baba” mi se pare fascinant. Poţi să atingi aparate pe care nu o să ţi le permiţi vreodată, dar poţi să şi alegi aparate sau obiective care ţi se potrivesc şi pe care ţi le poţi permite. E mare lucru. Marfa e şi pentru profesionişti şi pentru începători, iar magazinul e făcut în aşa fel încât să poţi să încerci aproape orice înainte de a cumpăra. Aparatele compacte sunt montate pe mese unde poţi face poze unor jucării şi machete astfel încât să compari rapid calităţile diferitelor brand-uri.

E un petic de Occident în mijlocul Bucureştiului. Şi mai mult: are şi un parfum SF. Se ştie că cel mai bine e să îţi alegi produsele de pe net, să găseşti cel mai bun preţ şi să iei apoi dintr-un magazin, după ce ai întors marfa pe toate părţile să te convingi că este ceea ce îţi trebuie. Ei bine, F64 e la un pas de perfecţiune: în mijlocul magazinului sunt montate pe rafturi iPad-uri pe care poţi să vezi care sunt ofertele magazinului, dacă e un produs mai bun sau mai ieftin decât cel pe care vrei să îl iei şi să verifici dacă nu cumva este un asemenea produs la departamentul de SH al F64.

Dacă F64 nu era magazin şi era peştera lui Ali Baba, nu plecam cu sacii plini acasă, ci mă mutam acolo. Şi cu asta basta.

Cătălin Grădinariu – fotograf, jurnalist

De câte ori merg la noul magazin F4 îmi zic în gând, precum miliţianul care ştia că o să cadă când vedea o coajă de banană pe jos: „Aoleu, iar o să rămân fără bani!”. Evident, glumesc, dar e o desfătare să mergi la un magazin foto cum merg fetele la cumpărat de poşetuţe şi pantofiori din mall.

Pentru că da, pentru pasionaţi, magazinele specializate sunt mallul nostru de bază. Iar noul magazin F64 are, pe lângă uriaşul spaţiu de expunere, posibilitatea de a vedea pe viu produsele, multe produse pe stoc, dar mai cu seamă o sumedenie de consultanţi care chiar se pricep la aparatură.

Eu de câte ori merg la F64 în magazin simt cam ce cred eu că simt fetele când merg la mall la cumpărături în ziua de salariu. Şi zău că nu-mi pare rău să mă simt ca o fată când vreau să îmi cumpăr aparatura foto. Vorba unei reclame: Pentru că merit!

Doru Panaitescu – „Daredevil adventurer”

Related Posts:

Leave a Reply