Am spus de la început şi am recunoscut că suntem altfel, că ne-am dorit un magazin altfel. Lucrăm din pasiune pentru fotografie sau, cum ne place să spunem: suntem dedicaţi pasiunii voastre.

Ne plac provocările fotografice, facem scheme întortocheate de lumini la studioul din magazin, testăm tot echipamentul în sala de cursuri şi încercăm să-i încurcăm pe profi cu întrebări despre blende şi kit-uri de declanşare radio… mergem la expoziţiile din Salonul F64, vă avem mereu pe voi, prietenii dragi ai F64 în preajma noastră.

Aici puteţi vedea articolul original, apărut în revista FotoClass:
Click pe imagine pentru mărire

Ştiu. Tot ce facem la F64 este departe de acea muncă plictisitoare de birou, lipsită de culoare şi provocări. Este pasiune şi încântare, o declanşare instantanee a bucuriei de a fotografia sau o combinaţie de bokeh fain şi consultanţă de specialitate. Un adevărat tango fotografic.

Toţi cei 1300 mp. sunt creaţi pentru întrebări, teste, declanşări. F64 este cel mai mare magazin foto din România. Sunt două etaje ticsite cu echipament foto-video şi accesorii. Iar dacă îţi doreşti ceva şi nu avem pe stoc trebuie doar să ne spui. Ne documentăm şi comandăm acel produs pe care îl vrei pentru trusa ta foto.

Pentru amatorii de profunzime: avem departament tehnic dar şi consultanţă service: toate din categoria focus şi rezolvare rapidă. Preluăm aparatura şi o expediem către service-ul autorizat, intermediem relaţia cu service-ul autorizat.

Întotdeauna oferim şi ceva în plus: facem calibrare pentru obiectivele foto Sigma şi Tamron, iar sesiunile se organizează constant. Pe site afli toate detaliile dacă scrii în câmpul de căutare: calibrare. În esenţă: consultanţă de specialitate dedicată şi adaptată pentru ceea ce ne ceri.

Vino în magazin să testezi aparate şi camere video, obiective şi echipament de studio. Zone special amenajate te aşteaptă să verifici dacă ceea ce ai citit pe un forum despre autofocus şi claritate se aplică şi în realitate. Studioul este pregătit în orice moment pentru o sesiune de fotografii: lumini profesionale Elinchrom, blende, declanşatoare, softbox-uri, grid-uri, fundal… nu mai e nevoie decât de tine.

Te aşteptăm la cursuri: înveţi tehnica şi primeşti diplomă de fotograf profesionist recunoscută de statul român, aplici setări potrivite fotografiei de produs, înveţi să filmezi cu aparate dslr, descoperi camera foto pe care tocmai ţi-ai cumpărat-o.

Dacă iei dslr-ul de la F64 îţi oferim un preţ special pentru cursurile Canon sau Nikon, nivel începători sau avansaţi.

Cursurile au pagină dedicată pe site şi calendar în care apar bifate, astfel încât să le poţi strecura în agenda ta din timp.

Acum îţi poţi îmbogăţi trusa foto sau poţi face bani colaborând cu noi ! Cum ? Foarte simplu: prin Programul de Afiliere F64 noi îţi alocăm un cod unic de afiliat iar tu îl oferi cunoscuţilor sau îl promovezi online. Atunci cand cei care au folosit codul sau link-ul tău de afiliat îşi fac cumpărăturile pe site-ul nostru, ţie îţi intră în cont 2% din valoarea comenzii lor !

Surprinde-ţi plăcut prietenii cu voucherele cadou. Sunt cel mai potrivit cadou atunci când nu reuşesti să afli ce îşi doreşte cu adevărat amicul tău.

Îţi răsplătim fidelitatea faţă de magazinul nostru prin cardurile onorifice Silver sau Gold. Beneficiezi de reduceri pentru obiective, camere foto-video şi accesorii. Toate produsele intră în acest sistem al cardurilor de fidelitate. Citeşte despre condiţiile de acordare pe site-ul nostru: www.f64.ro.

Urmăreşte-ne pe blog, twitter, facebook: aici apar informaţii despre evenimente, expoziţii, teste şi aparate nou lansate.

Adesea avem sesiuni de testare organizate chiar în magazin aşa cum a fost cazul cu Canon test drive: 1D Mark IV, 5D Mark II, obiectivele 200mm f/2.0, 8-15mm fish-eye, 300mm f/2.8, 800mm f/5.6, toate la dispoziţia ta. Pentru test şi fotografie. Un departament drag cu care F64 a intrat practic pe piaţa foto este cel de consignaţie. Aici sosesc adesea aparate pe film dar şi modele digitale depuse de cei care vor să cumpere echipament nou pentru trusa foto. Fii cu ochii pe ea.

Deşi în consignaţie se depun aparate, obiective secondhand, noi testăm şi primim ceea ce este funcţional. Partea estetică este şi ea importantă iar dacă sunt mici zgârieturi le anunţăm pe site. Aparatele primesc note iar acestea apar pe pagina de produs din site. Dacă ceea ce cumperi nu este exact ceea ce ţi-ai dorit, poţi returna produsul în 10 zile lucrătoare. Un sistem bazat pe înţelegere şi flexibilitate.

Salonul F64 este locul unde lansăm cărţi despre fotografie, punem în ramă peisaje, portrete, oraşe cu arome interbelice… Spaţiul acesta îţi este dedicat, este un loc creat pentru bucuriile artistice. Scriem despre evenimentele de aici pe blogul nostru. Citeşte şi vino să-i cunoşti pe cei ce fac parte din breasla fotografilor din România.

Pentru cei care vor un album foto sau o cană imprimată cu fotografia căţeluşului primit în dar de ziua de naştere, găsesc la magazin serviciile de imprimare Cewe.

Ştiu sigur că îţi place ideea de a cumpăra produse fără a scoate bani din buzunar.
La F64 poţi achiziţiona aparatul preferat în rate cu cardurile bancare fără dobândă. Poţi face rate şi prin intermediul celor de la Cetelem. Verifică oferta pe site şi în magazin.

Vino cu cel mic la magazinul nostru. Lasă-l în zona de joacă special amenajată să-şi facă de lucru cu creioane colorate şi jucării prietenoase. Tu ai zona de wifi unde poţi să navighezi pe net până găseşti furnizorul de încredere al lui Moş Crăciun.

F64 dezvoltă în permanenţă magazinul online: poţi comanda prin telefon sau direct de pe site, cu plata ramburs, prin carduri cu rate fixe fără dobândă sau prin card clasic de cumpărături. Aparatura comandată prin telefon sau pe Internet ajunge în 24h la destinaţie prin curier, oriunde în ţară. Dacă înscrii comanda până la 12.00, avem curier pentru Bucureşti care îţi aduce acasă produsele în aceeaşi zi. Între 16.00 şi 20.00.

O echipă de tineri entuziaşti preia comenzile telefonic, rezolvă situaţii ce ţin de livrări. Dacă le ceri şi mici teste înainte de livrare se mobilizează şi coboară în curte pentru a testa şi a verifica produsele. Asta sub atenta supraveghere a consilierului tehnic. Pentru că… da!

Avem departament tehnic unde primeşti detalii despre ISO, diafragmă, declanşare radio, beauty-dish sau Lensbaby. În fiecare sfat, în fiecare răspuns punem mult zâmbet şi optimism, acordăm o macro atenţie situaţiilor pe care ni le semnalezi. Avem aliaţi de încredere în tot ceea ce facem pentru tine: amabilitatea şi bunăvoinţa.

Aceştia suntem noi: echipa F64 dedicată pasiunii voastre, fotografia. Nu am un cuvânt de final. Doar un mare…

VĂ MULŢUMIM pentru ceea ce suntem astăzi!

Cu drag,

Echipa F64

Related Posts:

Leave a Reply