Canon Selphy 760

Pentru cei care doresc să-şi imprime fotografiile rapid, fără a apela la un laborator foto şi chiar fără a avea nevoie de un computer, Canon oferă imprimanta Selphy CP760. Utilizarea este foarte facilă, iar viteza de lucru şi dimensiunile mici o fac foarte potrivită pentru imprimarea în teren, fiind folosită adesea de fotografii de evenimente care doresc să ofere fotografiile pe loc.

Folosind transferul termic, Selphy CP760 poate imprima fotografii 10x15cm în mai puţin de un minut, dispune de un panou LCD de 2,5” pentru vizualizarea imaginilor, de sloturi compatibile cu majoritatea tipurilor de carduri şi de mufe USB pentru conectarea aparatelor compatibile PictBridge. Selphy CP760 poate optimiza automat imaginile pentru printare şi poate elimina efectul de ochi roşii.

Calitatea ireproşabilă a fotografiilor este datorată procesului de sublimare termică, prin care cerneala trece din stare solidă în stare gazoasă. Imprimarea se face până la margini, fotografiile rezultate au culori vii, claritate bună şi nu sunt sensibile la stropirea accidentală cu apă.

Tehnologia de imprimare asigură o calitate constantă în timpul utilizării, iar costurile consumabilelor sunt mai mult decât rezonabile, făcând din Selphy CP 760 o alegere excelentă atât ca imprimantă de teren, cât şi pentru uz casnic, putând fi conectată opţional şi la computer.

Caracteristici:
TEHNOLOGIE IMPRIMARE: sublimare termică
VITEZA PRINTARE: 52s pentru formatul 10x15cm
CALITATE PRINTARE: 300 x 300 dpi
CONECTARE: USB tip B pentru computer, USB tip A pentru aparate
DIMENSIUNI: 180 x 126.7 x 73,1 mm GREUTATE: 900g
INFORMAŢII: www.f64.ro

Related Posts:

Leave a Reply