Canon EOS Off Road Experience

Canon România împreună cu F64Studio au organizat într-o manieră inedită lansarea aparatului Canon 7D, printr-un eveniment off-road de două zile, la care au invitat jurnalişti şi fotografi profesionişti din toate domeniile fotografice.

Din partea Canon România au participat Malvina Matei, OPP Business Product Manager pentru Canon CEE G.m.b.H şi Nicu Stăncescu, Photo-Video Business Product Development pentru Canon CEE G.m.b.H, Marketing Manager Canon Consumer Imaging la Canon România.

Deplasarea a fost organizată cu o caravană de 13 maşini de teren de la Clubul Off-Road Adventure Romania, pe traseul Bucureşti – Vălenii de Munte – Tabla Buţii – Vama Buzăului – Băile Tuşnad. Vremea a ţinut cu fotografii, cu soare puternic şi temperaturi plăcute chiar şi pe traseele montane, astfel încât cardurile s-au umplut rapid cu fotografii şi clipuri video.

Între Vălenii de Munte şi Vama Buzăului cei 30 de participanţi au avut parte de o adevărată aventură off-road, presărată cu opriri în puncte alese cu grijă pentru potenţialul fotografic, având astfel posibilitatea să testeze în teren întreaga gamă de aparate, obiective şi accesorii profesionale Canon:

Canon 7D, un aparat de test Canon 1D Mark IV a cărui prezenţă a surprins pe toată lumea, noul aparat compact Canon G11, seria de aparate Canon profesionale 1D III, 1Ds III şi o colecţie de teleobiective albe Canon, de la 200/1.8 la 600/4.

Domnul Nicu Stăncescu a realizat prezentarea pe larg a aparaturii şi în special a noului Canon 7D, răspunzând foarte documentat tuturor întrebărilor despre aparatura profesională Canon.

Seara şi noaptea au fost petrecute în Băile Tuşnad, unde au continuat discuţiile atât la masă cât şi în jurul focului de tabără, unde s-a putut testa pe îndelete capacitatea noilor aparate Canon de a fotografia la nivele foarte scăzute de iluminare.

Noi subiecte de de fotografiat s-au ivit a doua zi dimineaţă, cu ceaţă şi chiciură, iar o seamă de fotografi matinali s-au grăbit la teste cu aparatele şi obiectivele puse la dispoziţie.

Întoarcerea s-a făcut pe şosea, prin Braşov, cu opririle de rigoare pentru fotografiat, mai ales că vremea s-a îndreptat pe parcurs. A fost un eveniment excelent organizat, pe o idee foarte inspirată şi cu o durată optimă, toată lumea a avut prilejul să vadă şi să testeze în condiţii reale o mare varietate de aparatură profesională Canon.

Related Posts:

Leave a Reply